About us

Adam Suites is ontstaan uit Iamb&b. Door de toenemende interesse in Airbnb hebben in de afgelopen jaren tientallen sleutelbedrijven zich kunnen vestigen in Amsterdam. Drie jonge ambitieuze ondernemers Jorg, Dirk en Jorrit streefde ernaar om het grootste sleutelbedrijf op te richten (2014). Zij beheerde binnen 3 jaar met Iamb&b ruim 1000 appartementen. De focus lag hierbij vooral op de vakantieverhuur waarbij er tijdelijke accommodaties worden aangeboden in de leefomgeving van de Amsterdammers. Na verloop van tijd kwamen hier ook appartementen bij die het hele jaar door verhuurt mogen worden. Bed & Breakfasts, woningen met short stay vergunning of zelfs met een hotelvergunning.

Wij merkten dat het verhuren van een appartement het hele jaar door niet te vergelijken is met het verhuren van een appartement voor een paar weken per jaar. In 2017 besloten de drie oprichters van Iamb&b los van elkaar verder te ondernemen. De ambitie van Dirk en Jorg lag meer bij de online wereld van toerisme, terwijl Jorrit zijn hospitality hart sneller gaat kloppen door de kwaliteit van hotels te verbeteren en bij het verhuren van hoogwaardige appartementen. Vanuit deze gedachtegang heeft Jorrit Iamb&b getransformeerd naar Adam Suites. Met Adam Suites namen wij afscheid van 850 appartementen uit ons portfolio. We zijn gestopt met vakantieverhuur en focussen ons op appartementen die het hele jaar door verhuurd mogen worden; kwaliteit boven kwantiteit.


Welkom bij Adam Suites! Ga lekker zitten en wij schenken een kopje koffie voor je in. Heb je een Adam Suite geboekt? Of wil je jouw Adam Suite aanmelden om gebruik te maken van onze hotelservice?

Adam Suites heeft een verfrissend en uniek concept. Wij zien onszelf als een boutique hotel met lokale suites gevestigd door de hele stad. Adam Suites heeft stijlvolle hotelkamers en luxe appartementen verdeeld over centrale locaties in Amsterdam. Elke Adam Suite heeft een luxueuze en intieme sfeer. De centraal gelegen locaties zorgen voor een perfect startpunt voor onze gasten om de hoofdstad te verkennen. Om de lokale beleving te stimuleren heeft Adam Suites selectief uitgezochte partners met jonge Amsterdamse bedrijven die het nét even anders doen. We werken onder anderen samen met Muurmeesters, Marie Stella Maris, Wijck, en FlowerUp.

Ons gedreven team van jonge professionals staat dagelijks voor de gasten klaar om hen het ultieme verblijf te bezorgen. We verzorgen alles tot in de puntjes voor zowel gast als klant op locatie of vanuit ons hoofdkantoor centraal gelegen nabij het Spui.

We beheren en onderhouden de online boeking kanalen en advertenties, zorgen voor een juiste prijsstelling, verzorgen de communicatie met de gasten voorafgaand aan, tijdens en na de reservering, ontfermen ons over de check-in, check-out en schoonmaak. Kortom de volledige service. En zelfs meer...

Het aanbod in Amsterdam is zo ruim dat je er als hotelier snel in verdwijnt. Bij Adam Suites werken we aan de ontwikkeling van het geschikte concept voor jouw hotel/appartement met de juiste benadering. We analyseren de meest winstgevende kanalen en passen onze flexibele service aan op jouw concept. Bij Adam Suites staat flexibiliteit centraal, en denkt ons jonge en hardwerkende team altijd in oplossingen met daarbij altijd transparante communicatie. De relatie en samenwerking met onze klanten is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. Dat bereiken we door transparantie, eerlijkheid en onze nuchtere en toegankelijke benadering.

Adam Suites is voor ieder hotel (klein en groot), b&b en short stay appartement die in samenwerking met ons een kwalitatief goede verhuur aan gasten nastreeft binnen de gestelde wetten en regels en hiermee samen met ons een positieve bijdrage wilt leveren aan alle betrokken partijen (de gasten, inwoners van de stad, en derden in de stad of omgeving).

Wij geloven een toegevoegde waarde te zijn voor het in goede banen leiden van het moderne toerisme/verhuur in Nederland. Hierbij zijn wij als bedrijf erg dynamisch in het volgen en inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen binnen onze branche. Ons concept is niet alleen kostenbesparend maar ook efficiënt en persoonlijk. Ons hechte team heeft jarenlange ervaring binnen de hospitality en zet deze dagelijks in om jou en jouw gasten te verrassen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor hulp of een passend advies.